Comenzi telefonice: livrare prin curier
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse

ZDROVIT LACIUM X 10 CAPSULE

Preț cu TVA: 35 RON

RemoveAdd
Producător: Zdrovit Romania S.R.L

50 MILIARDE UFC* (unitati formatoare de colonii) 9 tulpini culturi vii + inulina

Tulpini LACTOBACILLUS pentru intestinul subtire

Lactobacillus rhamnosus/Lactobacillus plantarum/lactobacillus casei/lactobacillus acidophilus

Tulpini BIFIDOBACTERIUM pentru intestinul gros

Bifidobacterium breve/Bifidobacterium bifidum/Bifidobacterium longum/ Lactoccocus lactis/Streptoccocus thermophilusconține 

140 mg inulină într-o singură capsulă, ceea ce îl transformă într-un produs sinbiotic (produs ce conţine atât probiotice cât şi prebiotice).

Detalii

În ultimii ani, suplimentele alimentare cu microorganisme vii au devenit din ce în ce mai populare.

Totuși, acestea nu sunt create toate la fel. Numărul total de bacterii benefice reprezintă un factor important în eficacitatea produsului, precum și numărul de tulpini de bacterii diferite.

LACIUM este o formulă puternică cu 9 tulpini de culturi vii special selectate, menite să restabilească echilibrul digestiv în cazul persoanelor care se confruntă cu disconfort digestiv.

Când este utilizat în mod regulat, ajută și la promovarea sănătății digestive și a sistemului imunitar.

Contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit, care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor), pentru intarirea sistemului imunitar, in dezechilibre ale tractului intestinal.

Mod de utilizare: 1 capsula/zi

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina, la temperatura camerei, in ambalajul original. Dupa deschidere se recomanda pastrarea la frigider. Blisterul este ambalat intr-o folie speciala care protejeaza tulpinile de culturi vii de lumina si umiditate.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse